Billån

Vi formidler din forespørsel

Beregn pris på billån

  • Optimale vilkår – Send inn en enkel søknad og motta billån skreddersydd.
  • Laveste renter – Velg den tilbyderen som tilbyr den beste renten.
  • Rask og enkel – Finn det optimale billånet raskt og enkelt.

Billån

Hvorfor søke billån gjennom Forbruker.net?

Det kan være mange grunner til at man søker billån, men søker du gjennom Forbruker.net finner du den optimale løsningen for deg!

Du har funnet den perfekte bilen, men mangler egenkapital for å kjøpe i dag

Har du funnet den perfekte bilen, men mangler oppspart kapital for å kjøpe den? Søk billån i vår database med flere samarbeidspartnere og sett deg bak rattet på drømmebilen i dag!

Behovet for en bil kan være svært viktig

Norge er land som strekker seg langt, med en relativt lav befolkningstetthet. Behovet for å eie en bil kan være essensielt i grisgrendte strøk, med svakere kollektivtilbud. Det er derfor viktig å finne det optimale lånet for å holde kostnadene ved bileierskap nede.

Forenkle en ofte lang og vanskelig søknadsprosess

Søknadsprosessen rundt billån og å finne de optimale lånevilkårene kan være svært vanskelig og tidkrevende om du skal gå gjennom flere leverandører selv. Send heller inn en søknad via Forbruker.net og la oss gjøre jobben for deg!

Finn billån

Kriterier for søknad – slik søker du billån hos oss

Forbruker.net er en avansert kalkulator som gir deg de beste tilbudene både på forbrukslån og billån. Hvor lang tid du kan bruke på nedbetaling av lånet kommer an på hvor mye du skal låne. Renten du må betale for et lån etter en kredittvurdering og det samme gjelder for tilbudene du får av oss. Den lavest mulige renten er på 3%, for at vi skal kunne gi deg tilbud om en slik lav rente må du ha en meget solid økonomi. De fleste må betale mellom 4-8 % i effektiv rente.

For å søke om billån gjennom Forbruker.net må du være minst 21 år gammel. Resten av kravene er like hos de fleste banker og det betyr at du må ha en fast inntekt og ingen betalingsanmerkninger.

https://forbruker.net
  • 1 – Fyll ut og send inn søknadsskjema. Send inn et kort og enkelt søknadsskjema, så vil vår søkemotor finne det optimale lånetilbud til deg og din økonomiske hverdag.
  • 2 – Velg det beste tilbudet. Gjennom en avansert søkemotor er vi i stand til å finne markedets beste lånetilbud effektivt og enkelt.
  • 3 – La tilbyderne kjempe om deg. Du vil motta lånetilbud fra våre samarbeidspartnere fortløpende. Når du har sammenliknet og funnet det beste for deg signerer du lånepapirene.
  • Uforpliktende søknad – Det er helt uforpliktende å sende inn en søknad via vår side. Du er ikke bundet til å velge et av tilbudene du mottar hvis du ikke ønsker et lån allikevel.
  • Kort behandlingstid – Din søknad blir behandlet umiddelbart og du vil motta tilbud direkte på vår side.

Vi gjør det enklere for deg å søke gode billån!