Billig Forbrukslån

Kalkulator

Forbrukslån kalkulator
 • 5 000 500 000
 • 1187 ,- kr/mnd.

 • Billig forbrukslån

  Vi kalkulerer de beste lånetilbudene slik at du får et billig forbrukslån.

 • Gode lånetilbud

  Vi finner gode tilbud for dine kriterier. Du vil få en liste med relevante banker.

 • Søk forbrukslån

  Fyll ut lånesøknad hos bankene direkte, vi håndterer ikke din informasjon.

Forbrukslån

Som vi anbefaler

  • DigiFinans
   Søk nå

   Annonselenke

  • UnoFinans
   Søk nå

   Annonselenke

Gi din mening om oss

Hva brukerne våre sier

Forbrukslån
5,0 rating based on 12 345 ratings
Overall rating: 5 out of 5 based on 10 reviews.
Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Topp side

★★★★★
Fiksa meg forbrukslån gjennom Forbruker.net. Veldig enkelt og greit.
- Hans

Nydelige sider

★★★★★
Fine farger og grafikk. Veldig moderne og friskt for å være en side som har med penger å gjøre.
- Nils

Bra rente

★★★★★
Da har jeg akkurat fått meg et forbrukslån gjennom denne siden med overraskende god rente!
- Hilde

Bra service

★★★★★
Var litt usikker på en ting, så ringe nummeret på siden. Snakket med en utrolig hyggelig kar. Anbefales.
- Kåre

Forbruker.net

★★★★★
Har akkurat tatt i bruk Forbruker.net. Spennende prosjekt. Funker veldug bra. Enkelt og greit, akkurat sånn jeg liker det.
- Flora

Kul design

★★★★★
Kanskje en av de kuuleste logoene jeg har sett på en bankside.
- Line

Bra informasjon

★★★★★
Her er det mye bra informasjon om hvordan jeg kan få meg billig forbrukslån.
- Per

Kredittkort

★★★★★
Titta litt rundt på denne siden. Fant info om kredittkort og om forbrukslån. Dere burde gjøre det samme for strøm. Mye rart innenfor den bransjen.
- Edvard

Tid er penger

★★★★★
Fint at dere ikke tar provisjon. Blir liksom mer seriøst med en gang. Sparte tid når jeg brukte denna.
- Erik

Reklamefri

★★★★★
Merka med en gang at jeg ble litt gladere i dag etter at jeg var innom denne siden. Ingen reklame gjør sinnet bedre.
- Marta

Billig forbrukslån på dagen

Vi hjelper deg med å finne forbrukslån i dag

Mangler du kapital til en spennende reise, oppussing eller noe du har ønsket deg? Søk forbrukslån med vår kalkulator og gjennomfør drømmen din i dag!

 • Hva er et forbrukslån?

  Et forbrukslån er et lån som kan brukes til hva du ønsker og du må ikke stille sikkerhet for å få innvilget lån. Et lån uten sikkerhet betyr at man ikke behøver å stille eiendeler som bil eller hus i sikkerhet for å få innvilget lånet. Da man søker lån uten sikkerhet medfører dette som oftest at den effektive renten er noe høyere enn lån med sikkerhet.

  Hvem kan søke forbrukslån?

  Individuelle banker har noe varierende regler for innvilgelse av lån, men som oftest brukes samme regler av de fleste banker. Man må være fylt 18 år, være bosatt i Norge, med norsk personnummer og ha fast inntekt. Man kan heller ikke ha pågående inkassosaker.

  Hva betyr terningkastene?

  Siden hver bank gir hver enkelt person en individuel rente, så bruker vi den effektive renten i bankenes låneeksempel som utgangspunkt. Dette betyr ikke at det er den renten du får, grunnet mange variabler. Det kan være mange grunner du kan få mer eller mindre rente fra bankene, og den effektive renten i eksemplene er en gjennomsnittsrente.

  Vi har videre tatt utgangspunkt i:

  • Beløpsgrensen
  • Søknadsprosessen
  • Responstiden

  På grunnlag av disse faktorene har vi gitt terningkast (fra 1 til 6) til bankene. Siden renten på lånet er det viktigste, har vi naturligvis lagt mest vekt på den som faktor.

  Hvor lang tid tar prosessen?

  Hos de fleste banker kan du benytte deg av BankID til å signere dokumentene du får tilsendt av banken. BankID fjerner hensikten med å underskrive og sende dokumentene per post, slik at du får gjort alt digitalt. Det er vanlig å få pengene utbetalt på samme dag som du søker forbrukslån.

  Billig forbrukslån

  Skal du søke billig forbrukslån kan du få et forspring på den beste renten allerede her. Du kan sammenligne og finne det beste lånet med noen få klikk, istedenfor å gjøre jobben selv. Du slipper å kontakte hvert kredittselskap for å innhente tilbud og du kan sammenligne renter, løpetid og lånesum veldig enkelt.

Søk forbrukslån

Kriterier for søknad – slik søker du forbrukslån

Finne det beste forbrukslånet kan være en vanskelig oppgave på grunn av det store utvalget av aktører som finnes på markedet. Alle har sine tilbud og mange vil gjennom reklamer fortelle deg at du får den beste renten hos dem og dermed det billigste lånet. I siste ende kommer det an på hvor mye du skal låne og hvilke betingelser du kan få på et lån. Derfor er det viktig å sammenligne flere tilbud for å finne det beste forbrukslånet.

Denne prosessen kan vi hjelpe deg med! Ved bruk av lånekalkulatoren vår kan du enkelt velge ønsket lånebeløp og sammenligne forskjellige tilbud på neste steg. Selve lånet er stort sett likt hos alle. Det betyr at du ikke trenger å stille sikkerhet for lånet og får du innvilget søknaden din, kan du bruke pengene til det du vil.

 • 1

  Kalkuler lånebeløpet

  Velg ønsket lånebeløp og nedbetalingstid slik at du kan se månedskostnad for forbrukslånet du ønsker.

 • 2

  Velg blant mange banker

  Du vil se lånetilbud fra banker med en gang på vår resultat side. Når du har sammenliknet og funnet det beste tilbudet for deg velger du tilbyderen du ønsker å bruke ved å trykke på en knapp.

 • 3

  Fyll ut et søknadsskjema

  Fyll inn din informasjon i søknadsskjemaet hos banken og send inn din søknad.

 • Uforpliktende søknad

  Det er helt uforpliktende å søke forbrukslån. Du er ikke bundet til å velge et av tilbudene du mottar hvis du ikke ønsker et lån allikevel.

 • Vi kårer det beste forbrukslånet

  Vi rangerer de forbrukslånene vi mener er best blant mange tilbydere. Når du sammenligner tilbud vil du se terningkast ved siden av de ulike tilbyderne, basert på de kriteriene vi anser som de viktigste. Disse kriteriene er oppgitt under "Hva betyr terningkastene?" litt lengre oppe på denne siden.

Finne billig forbrukslån

Forbruker.net er en innovativ portal som kombinerer data og finansiell informasjon. Vi har en effektiv søkemotor som raskt og enkelt sammenligner tilbydere av forbrukslån med hverandre for å sikre at du får det beste forbrukslånet.

Sammenligne forbrukslån

Forbruker.nets søkemotor er helt gratis. Vi tilbyr en tjeneste for deg som leter etter det optimale lånet. Du kan på vår side enkelt kalkulere og justere lånebeløp, nedbetalingstid og prosentsats slik at du finner det forbrukslånet du har råd til å nedbetale. Basert på disse parameterne viser kalkulatoren det estimerte månedlige beløpet du må betale for forbrukslånet. Mange tar opp forbrukslån for å bruke som egenkapital, mens andre investerer lånet i spennende ideer og produkter. Forbrukslån kan være en fin måte å få tak i kontanter, men det er viktig å huske at det koster å låne penger.

Forbrukslån kalkulator

Etter at du har kalkulert forbrukslånet og justert parameterne, trykker du på knappen ”vis resultater”. Når søket er gjort viser vi tilbydere av forbrukslån som kan være interessante for deg, innenfor de parameterne du har satt for lånet. Søknaden sendes gjennom bankens egen internettside ved å trykke på knappen ”søk nå”, til høyre for bankens navn. Forbruker.net er et verktøy laget for deg som kunde. Hver søknad sendes derfor gjennom bankens egen internettside for å verne om din private og sensitive informasjon.

Lave renter

Vi i Forbruker.net jobber hver dag for å bli best i Norge på å finne deg det lånet du trenger. Forbrukslån handler i bunn og grunn om å få et lån til lavest mulig rente. Det er mange tilbydere av forbrukslån som er altfor dyre. Vi ønsket å gjøre noe med dette og startet Forbruker.net for å veilede deg og andre gjennom denne forbrukslånsjungelen.

Forbrukslån

Ofte stilte spørsmål

 • Koster det noe å bruke Forbruker.net?

  Det er gratis å bruke Forbruker.net!

 • Er opplysningene mine trygge hos dere?

  Forbruker.net tar sikkerhet og en trygg behandling av dine personopplysninger ytterst alvorlig. Forbruker.net bruker den sikre kommunikasjonsprotokollen HTTPS. Når du trykker på et resultat på resultat-siden, så får du et skjema oppgitt hos leverandørens nettsider. Forbruker.net registrer ikke noen av dine personlige opplysninger.

 • Hvor mye kan jeg låne?

  Vi har satt en nedre beløpsgrense på 5.000 kr, mens den øvre beløpsgrensen er 600.000 kr. Bankene gjør en vurdering av deg som lånekandidat ut fra opplysningene du har levert til oss og kredittvurderingen de foretar. Ønsker man å låne et større beløp (over 500.000 kr), lønner det seg ofte å ha en medsøker på lånet.

 • Kan jeg bestemme nedbetalingstiden på lånet selv?

  Nedbetalingstiden på et forbrukslån varierer fra 3 år til 15 år. Da den månedlige betalingssummen avhenger av nedbetalingstiden, bør du tilpasse tiden til hvor mye du er i stand til å betale per måned. Vår lånekalkulator viser deg hvordan månedskostnaden varierer i forhold til nedbetalingstid og rente.

 • Hvilken rente vil jeg få på lånet?

  Renten du får på lånet bestemmes av den individuelle lånetilbyderen. Lånetilbyderen fastsetter renten på ditt lån basert på informasjonen du har gitt til oss og kredittvurderingen de gjør på deg. Den store fordelen med Forbruker.net, gjennom ett enkelt søk, vil få flere tilbud fra mange lånetilbydere og kan dermed velge det lånet med best vilkår for deg!

 • Kan jeg nedbetale lånet raskere?

  Du kan endre nedbetalingstiden selv eller innbetale hele lånesummen når du vil. Det er helt opp til deg selv.

 • Er det mulig å endre søknaden min senere?

  Behandlingstiden av din søknad kan variere fra bank til bank, fra noen få timer til opptil 24 timer. Når din lånesøknad har blitt lagt inn hos banken, vil de opprette en sak i deres system. Når alle bankene har sendt sine tilbud til deg, kan du velge det lånet som passer best! Du kan også velge et tilbud før alle har sendt inn sine tilbud til deg.

 • Påvirker mine andre lån søknaden min?

  Det er kan være flere grunner til at du ikke får lånetilbud av bankene. En av de vanligste grunnene er om man har betalingsanmerkninger eller inkassosaker gående, dette gjør at man ikke vil få et tilbud før slike saker er oppklart.

 • Hva er aldersgrensen for å få forbrukslån/kredittkort?

  Aldersgrensen for å få forbrukslån varierer fra tilbyder til tilbyder. De vanligste aldersgrensene er 21 eller 23 år, men noen lånetilbydere kan vurdere søkere ned til 18 år. Aldersgrensen for billån og kredittkort er stort sett de samme som forbrukslån, men dette varierer også mellom de ulike tilbyderne.

 • Hvordan fungerer søknad om forbrukslån?

  Etter du har fylt inn vår enkle kalkulator vil vi vise deg dine resultater. Deretter velger du ett av disse tilbudene om du ønsker det, og fyller ut skjemaet hos nettsiden til banken. Du vil fortløpende motta oppdateringer på innvilgede lån, slik at du lett kan sammenlikne og velge det lånet med best mulig vilkår.

  Er et lån innvilget med forbehold, er det viktig at du ettersender dokumentene du eventuelt har blitt etterspurt av banken.

 • Er tilbudene jeg mottar troverdige?

  Tilbudene vi presenterer for deg er estimerte priser basert på rente-eksempler fra bankene. Forbruker.net gjør det bare lettere å få alle tilbudene samlet på ett sted. Se "Hva betyr renten på kalkulatoren deres?" for mer informasjon om disse tallene.

 • Hva betyr renten på kalkulatoren deres?

  Når du bruker vår kalkulator, så har vi satt en rente på 16% - dette er ikke renten du får hos bankene, men en gjennomsnittlig rente basert på alle bankenes data. Det kan veldig godt hende du får mer eller mindre rente basert på noen faktorer, som inkluderer: nedbetalingstid, lånesum og lånetager. Vi hjelper det å kalkulere cirka hva lånet vil koste deg i måneden, men er ikke en fastsatt garantert rente du får hos de ulike bankene.

Nye innlegg

Gode råd fra vår blogg

 • Forbrukslån til ferie
  Nyheter
  Sammenligne Forbrukslån

  Billig forbrukslån er blitt en favoritt blant nordmenn. Du kan låne en sum penger som du kan bruke på hva du vil, uten at det skal stilles en sikkerhet for noe. Forbrukslån er veldig populært og…

  LES MER
 • Kredittkort grønn
  Nyheter
  Sammenligne Kredittkort

  Sammenligne kredittkort Her vil du finne kredittkort med gode fordeler og lave renter som passer til ditt forbruk. Du kan spare penger på gode rabatter, rentefrie perioder og mye mer. Benytt deg av våre tjenester for å…

  LES MER
 • Strømleverandør
  Nyheter
  Strømavtaler

  Fastpris En typisk og populær mekanisme i strømavtalene er fastpris. Det betyr at du inngår en kontrakt med din strømleverandør om hvor mye du skal betale for hver kilowatt. Du betaler et satt beløp. Når…

  LES MER