Kredittkort,Nyheter,Tips Publisert sep 2019

Gebyrfrie kredittkort

Begyr fri kredittkort

Veldig mange kredittkort er uten gebyrer. Det betyr at du ikke blir belastet for årlige gebyrer eller når du bruker kortet. Men, selv om det står at kredittkortet er gebyrfritt så kan det hende at du blir belastet for gebyrer når du, for eksempel, tar ut penger i en minibank. Sjekk alltid vilkårene og prislisten, fordi det kan være noen overraskelser der.
Det skal også nevnes, at et kredittkort gir deg en kjøpsforsikring. i noen tilfeller kan denne kjøpsforsikringen gjelde i utlandet.

Rentefrie dager

Noen kredittkortselskap kan tilby rentefrie dager. Det fungerer på den måten, at du ikke skal betale for rentene i en gitt periode, fra kjøpstidspunktet, det er som regel rundt 50 dager uten renter. Hvis du ikke har betalt inn utestående beløp innen den rentefrie perioden løper ut så blir du belastet for renter. Hvis du derimot betaler inn før denne perioden løper ut så skal du kun betale gebyrer og lignende, hvis det overhodet er noen.

Shopping gleder mange

Mange har stor glede av å shoppe. Det er en stor del av vår kultur, men det kan også koste penger. Et kredittkort gir deg muligheten til å handle på kreditt, men du skal huske på at denne kreditten må betales tilbake igjen på et tidspunkt. Hvis du bruker kredittkortet på en fornuftig måte kan du dra nytte av de fordelene det gir deg med rabatter, kjøpsforsikringer og annet.

Sammenligne kredittkort:

https://billigforbrukslan.com/kredittkort/

Legg igjen en kommentar

Utforsk mer

Relaterte artikler