Billig mobilabonnement

ICE

ICE NET

Inkluderer:
Tale, SMS, MMS og 4G dekning.
Priser fra 99 kr
★★★★★
Telia

Telia Mobil

Fri bruk av samtaler, SMS og MMS.
Fra 249,- per md.
Ingen bindingstid
★★★★★

Billigste mobilabonnementene

Bytt til et billig mobilabonnement i dag og få fri tale, sms, mms og 4G dekning fra 99kr.

Billig mobilabonnement

Vi har blitt kjent med forskjellige tilbydere av mobilabonnementer for mange år siden og nye tilbydere dukker stadig opp. Markedet oversømmes av priskampanjer, tilbud og rabatter på billige mobilabonnementer.

Velge billig mobilabonnement

Når du skal kjøpe deg et billig mobilabonnement til din mobiltelefon er det flere ting du må huske på. Du må ha en viss formening om hvor ofte du ringer, sender tekstmeldinger og hvor mye data du bruker per måned. Dette er ikke så opplagt informasjon for mange, men har du allerede en smarttelefon kan du raskt finne ut denne forbruken av data. En annen ting man bør tenke over er også hvor ofte man ringer til utlandet og hvor ofte man reiser eller oppholder seg utenfor Norge. Alle disse faktorene spiller inn på valg av et billig mobilabonnement.

Hva er viktigst for deg?

Valg av mobilabonnement avhenger, for de fleste, først og fremst på pris. Abonnementet må betales månedlig og prisen blir da avgjørende. Det er som regel det billigste mobilabonnementet som er det beste for deg. Du må passe på at abonnementet dekker ditt bruksområde for deretter å velge det abonnementet som passer deg best på pris.

Sammenlign mobilabonnementer

Forbruker.net er en internettside som hjelper deg må å finne det abonnementet som passer deg aller best. Sammenlign prisene på de forskjellige abonnementene på vår side slik at du kan velge det abonnementet som passer deg best. Vår side er helt gratis å bruke.

Roaming

En av de beste nyhetene for mobilbrukere var at EU fjernet kostandene på roaming i Europa. Det vil si at du kan bruke din mobiltelefon i Europa akkurat som du bruker mobiltelefonen hjemme. Dette er en kjempestor seier for deg som kunde og du vil definitivt spare penger på datakostander og ringekostander når du tar neste ferie eller forretningsreise i Europa.