Mobilabonnement

Billig mobilabonnement

Sammenlign mobilabonnementer

Chess

Chess mobil

★★★★★
Norges beste 4G-dekning
Ingen bindingstid
Priser fra 99 kr

Bestill mobilabonnement
Komplett

Komplett mobil

★★★★
Inkluderer fri:
Tale, SMS og MMS med full 4G+ dekning.
Priser fra 125 kr

Bestill mobilabonnement

Billigste mobilabonnementene

Bytt mobilabonnement i dag og få fri tale, sms, mms og 4G dekning fra 99kr.

mobilabonnement

Mobilabonnement Introduksjon

Vi har blitt kjent med forskjellige tilbydere av mobilabonnementer for mange år siden og nye tilbydere dukker stadig opp. Markedet oversømmes av priskampanjer, tilbud og rabatter på mobilabonnementer.

Velge rett mobilabonnement

Når du skal kjøpe deg et mobilabonnement til din mobiltelefon er det flere ting du må huske på. Du må ha en viss formening om hvor ofte du ringer, sender tekstmeldinger og hvor mye data du bruker per måned. Dette er ikke så opplagt informasjon for mange, men har du allerede en smarttelefon kan du raskt finne ut denne forbruket der. En annen ting man bør tenke over er også hvor ofte man ringer til utlandet og hvor ofte man reiser eller oppholder seg utenfor Norge. Alle disse faktorene spiller inn på valg av mobilabonnement.

Hva er viktigst for deg?

Valg av mobilabonnement avhenger, for de fleste, først og fremst på pris. Abonnementet må betales månedlig og prisen blir da avgjørende. Når det er sagt er det ikke nødvendigvis det billigste mobilabonnementet som er det beste for deg. Du må passe på at abonnementet dekker ditt bruksområde for deretter å velge det abonnementet som passer deg best på pris.

Sammenlign

Forbruker.net er en internettside som hjelper deg må å finne det abonnementet som passer deg aller best. Sammenlign prisene på de forskjellige abonnementene på vår side slik at du kan velge det abonnementet som passer deg best. Vår side er helt gratis å bruke.

Roaming

En av de beste nyhetene for mobilbrukere i 2017 var at EU fjerner kostandene på roaming i Europa. Det vil si at du kan bruke din mobiltelefon i Europa akkurat som du bruker mobiltelefonen hjemme. Dette er en kjempestor seier for deg som kunde og du vil definitivt spare penger på datakostander og ringekostander når du tar neste ferie eller forretningsreise i Europa.