Billig kredittkort

Velg de beste kredittkortene

Remember kredittkort
 • Maks kreditt

  150,000 kr

  Maks kreditt er med andre ord beløpet du kan bruke på kredittkortet ditt før du går "tom".

 • Aldersgrense

  18 år

 • Rentefrie dager

  45 dager

 • Dette er vårt personlige terningkast av kredittkortet. Kriterier for dette valget er oppgitt nedenfor.

Billig kredittkort

Annonselenke

Eff. rente 25,4%, 15000 kr, o/1 år, kostnad: 1466 kr, totalt: 16466 kr.

InstaPay
 • Maks kreditt

  100,000 kr

  Maks kreditt er med andre ord beløpet du kan bruke på kredittkortet ditt før du går "tom".

 • Aldersgrense

  23 år

 • Dette er vårt personlige terningkast av kredittkortet. Kriterier for dette valget er oppgitt nedenfor.

Billig kredittkort

Annonselenke

Eff. rente 18,13%, 45000 kr, o/1 år, kostnad: 4194 kr, totalt: 49194 kr.


Billig kredittkort

Sammenlign og finn de beste kredittkortene

 • Forbruker.net gjennomfører tester av de ulike kredittkortene som tilbys på markedet.

  Dette er for å hjelpe deg å spare tid og penger på billig kredittkort, som ofte har svært varierende vilkår. Lenger ned finner du en oversikt over kredittkortene i vår database med påfølgende terningkast basert på kriteriene vi mener er viktigst for deg. Les mer om kriteriene for testen.

 • Les mer om kriteriene for testen i bunn av siden. Siste test ble gjennomført Januar 2023.

  • Gode renter
  • Lave gebyrer
  • Vilkår og betalingsutsettelser
  • Reise og avbestillingsforsikring
  • Kredittgrense

Gi din mening om oss

Hva brukerne våre sier

Billig Kredittkort
5,0 rating based on 12 345 ratings
Overall rating: 5 out of 5 based on 10 reviews.
Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Topp side

★★★★★
Fiksa meg forbrukslån gjennom Forbruker.net. Veldig enkelt og greit.
- Hans

Nydelige sider

★★★★★
Fine farger og grafikk. Veldig moderne og friskt for å være en side som har med penger å gjøre.
- Nils

Bra rente

★★★★★
Da har jeg akkurat fått meg et forbrukslån gjennom denne siden med overraskende god rente!
- Hilde

Bra service

★★★★★
Var litt usikker på en ting, så ringe nummeret på siden. Snakket med en utrolig hyggelig kar.
- Kåre

Forbruker.net

★★★★★
Har akkurat tatt i bruk Forbruker.net. Spennende prosjekt. Funker veldug bra. Enkelt og greit, akkurat sånn jeg liker det.
- Flora

Kul design

★★★★★
Kanskje en av de kuuleste logoene jeg har sett på en bankside.
- Line

Bra informasjon

★★★★★
Her er det mye bra informasjon om hvordan jeg kan få meg billig forbrukslån.
- Per

Kredittkort

★★★★★
Titta litt rundt på denne siden. Fant info om kredittkort og om forbrukslån. Dere burde gjøre det samme for strøm. Mye rart innenfor den bransjen.
- Edvard

Tid er penger

★★★★★
Fint at dere ikke tar provisjon. Blir mer seriøst med en gang. Sparte tid når jeg brukte denna.
- Erik

Reklamefri

★★★★★
Merka med en gang at jeg ble litt gladere i dag etter at jeg var innom denne siden. Ingen reklame gjør sinnet bedre.
- Marta

Kredittkort

Kriterier for testen – Slik velger vi det beste kredittkortet

For å finne det beste kredittkortet, gjennomfører vi en test der vi tar høyde for en rekke kriterier.

 • Hvilket kredittkort er det beste?

  Det finnes svært mange ulike kredittkort på markedet i dag, med stor variasjon i vilkår og tilbud. Forbruker.net gjennomfører tester der vi undersøker kredittkortene opp mot de viktigste vilkårene for bruk av kredittkort i dag og kommer så med anbefalinger og kåringer av de vi mener er markedets beste.

  Hvilke kriterier benytter vi oss av?

  Rente

  Kredittkortene har svært variabel rente som tilbys ved bruk av kreditt. Vi måler de ulike kortene opp mot hverandre for å finne de kortene med best rente, slik at du kan velge det kredittkortet som er billigst for deg.

  Kredittgrense

  Ulike banker tilbyr ulik kreditt på sine kredittkort. Ved å få en oversikt over kredittgrensen som tilbys på hvert kort kan du enkelt velge det kredittkortet som tilbyr den kreditten du har behov for.

 • Gebyrer

  Mange kredittkort har ulike gebyrer og priser ved bruk av kortet. Noen eksempler på slike gebyr kan være: Årsavgift, uttaksgebyr og gebyr for bruk i utlandet. Ved å innhente informasjon om slike gebyrer for deg, er vi med på å avdekke hva det faktisk koster å ha og benytte seg av de ulike kredittkortene på markedet.

  Vilkår ved betalingsutsettelser

  Det er svært variert hvilke vilkår som tilbys når det kommer til betalingsutsettelser på kredittkortregninger. Noen tilbydere gir ingen form for rentefri betalingsutsettelse, mens andre kan gi 30, 60 dager eller lengre betalingsutsettelser uten noen form for renter eller gebyrer. Vi mener derfor det er av stor verdi for deg at du får vite dette før du bestemmer deg for et kredittkort.

  Reise- og avbestillingsforsikring

  Bestiller man reiser med kredittkort har man ofte ulike vilkår enn om man betaler direkte med bankkort. Fler og fler kredittkort tilbyr nå forsikring dersom noe uforutsett skulle skjedd før eller underveis på en reise betalt med kredittkortet. Men, kvaliteten på denne forsikringen er ofte svært forskjellig mellom de ulike kortene. Ved å samle denne informasjonen og sammenlikne de ulike kortene er derfor veldig verdifullt for deg som kunde, da forskjellen mellom en god og dårlig forsikring kan være stor.

Spørsmål om kredittkort?

Vi har de fleste svar

 • Koster det noe å bruke Forbruker.net?

  Det er gratis å bruke Forbruker.net!

 • Er opplysningene mine trygge hos dere?

  Forbruker.net tar sikkerhet og en trygg behandling av dine personopplysninger ytterst alvorlig. Forbruker.net bruker den sikre kommunikasjonsprotokollen HTTPS. Når du trykker på et resultat på resultat-siden, så får du et skjema oppgitt hos leverandørens nettsider. Forbruker.net registrer ikke noen av dine personlige opplysninger.

 • Hvor mye kan jeg låne?

  Vi har satt en nedre beløpsgrense på 5.000 kr, mens den øvre beløpsgrensen er 600.000 kr. Bankene gjør en vurdering av deg som lånekandidat ut fra opplysningene du har levert til oss og kredittvurderingen de foretar. Ønsker man å låne et større beløp (over 500.000 kr), lønner det seg ofte å ha en medsøker på lånet.

 • Kan jeg bestemme nedbetalingstiden på lånet selv?

  Nedbetalingstiden på et forbrukslån varierer fra 3 år til 15 år. Da den månedlige betalingssummen avhenger av nedbetalingstiden, bør du tilpasse tiden til hvor mye du er i stand til å betale per måned. Vår lånekalkulator viser deg hvordan månedskostnaden varierer i forhold til nedbetalingstid og rente.

 • Hvilken rente vil jeg få på lånet?

  Renten du får på lånet bestemmes av den individuelle lånetilbyderen. Lånetilbyderen fastsetter renten på ditt lån basert på informasjonen du har gitt og kredittvurderingen de gjør på deg.

 • Kan jeg nedbetale lånet raskere?

  Du kan endre nedbetalingstiden selv eller innbetale hele lånesummen når du vil. Det er helt opp til deg selv.

 • Hvor langt tid tar det å søke forbrukslån?

  Behandlingstiden av din søknad kan variere fra bank til bank, fra noen få timer til opptil 24 timer. Når din lånesøknad har blitt lagt inn hos banken, vil de opprette et tilbud i deres system. Når bankene har sendt sine tilbud til deg, kan du velge det lånet som passer best! Du kan også velge et tilbud før alle har sendt inn sine tilbud til deg.

 • Påvirker mine andre lån søknaden min?

  Det er kan være flere grunner til at du ikke får lånetilbud av bankene. En av de vanligste grunnene er om man har betalingsanmerkninger eller inkassosaker gående, dette gjør at man ikke vil få et tilbud før slike saker er oppklart.

 • Hva er aldersgrensen for å få forbrukslån/kredittkort?

  Aldersgrensen for å få forbrukslån varierer fra tilbyder til tilbyder. De vanligste aldersgrensene er 21 eller 23 år, men noen lånetilbydere kan vurdere søkere ned til 18 år. Aldersgrensen for kredittkort er stort sett de samme som forbrukslån, men dette varierer også mellom de ulike tilbyderne.

 • Hvordan fungerer søknad om forbrukslån?

  Etter du har fylt inn vår enkle kalkulator vil vi vise deg dine resultater. Deretter velger du ett av disse tilbudene om du ønsker det, og fyller ut skjemaet hos nettsiden til banken. Du vil fortløpende motta oppdateringer på innvilgede lån, slik at du lett kan sammenlikne og velge det lånet med best mulig vilkår.

  Er et lån innvilget med forbehold, er det viktig at du ettersender dokumentene du eventuelt har blitt etterspurt av banken.

 • Er tilbudene jeg mottar de beste?

  Tilbudene vi presenterer for deg er estimerte priser basert på rente-eksempler fra bankene. Forbruker.net gjør det lettere å få alle tilbudene samlet på ett sted. Se "Hva betyr renten på kalkulatoren deres?" for mer informasjon om disse tallene.

 • Hva betyr renten på kalkulatoren deres?

  Når du bruker vår kalkulator, så har vi satt en rente på 16% - dette er ikke renten du får hos bankene, men en gjennomsnittlig rente basert på alle bankenes data. Det kan veldig godt hende du får mer eller mindre rente basert på noen faktorer, som inkluderer: nedbetalingstid, lånesum og lånetager. Vi hjelper det å kalkulere cirka hva lånet vil koste.

Fant du ikke svaret? Ta kontakt med oss.

Nye innlegg

Få gode råd om kredittkort

 • Forbrukslån til ferie
  Nyheter
  Sammenligne Forbrukslån

  Billig forbrukslån er blitt en favoritt blant nordmenn. Du kan låne en sum penger som du kan bruke på hva du vil, uten at det skal stilles en sikkerhet for noe. Forbrukslån er veldig populært og…

  LES MER
 • Kredittkort grønn
  Nyheter
  Sammenligne Kredittkort

  Sammenligne kredittkort Her vil du finne kredittkort med gode fordeler og lave renter som passer til ditt forbruk. Du kan spare penger på gode rabatter, rentefrie perioder og mye mer. Benytt deg av våre tjenester for å…

  LES MER
 • Strømleverandør
  Nyheter
  Strømavtaler

  Fastpris En typisk og populær mekanisme i strømavtalene er fastpris. Det betyr at du inngår en kontrakt med din strømleverandør om hvor mye du skal betale for hver kilowatt. Du betaler et satt beløp. Når…

  LES MER
 • Sammenligne priser
  Nyheter, Strøm
  Strømpriser

  Strøm er noe vi alle trenger. Det er det intet spørsmål om. Strømprisene er et samme for alle strømleverandørene. Forskjellen mellom leverandørene er da hvordan de legger på strømprisen før de selger strømmen til deg….

  LES MER
 • Kredittkort grønn
  Nyheter
  Sammenligne Kredittkort

  Sammenligne kredittkort Her vil du finne kredittkort med gode fordeler og lave renter som passer til ditt forbruk. Du kan spare penger på gode rabatter, rentefrie perioder og mye mer. Benytt deg av våre tjenester for å…

  LES MER
 • Forbrukslån til ferie
  Nyheter
  Sammenligne Forbrukslån

  Billig forbrukslån er blitt en favoritt blant nordmenn. Du kan låne en sum penger som du kan bruke på hva du vil, uten at det skal stilles en sikkerhet for noe. Forbrukslån er veldig populært og…

  LES MER