Billig forbrukslån

forbrukslån
Arosfinans

Aros Finans

10.000 – 500.000 kr
Eksempel eff.rente 15,84%, 65000, o/5 år, etabl.geb. 950,-
Totalt: 92334 kr
★★★★★
Axofinans

Axo Finans

5.000 – 360.000 kr
Eksempel eff.rente 17,4%, 65000, o/5 år, etabl.geb. 950,-
Totalt: 94820 kr
★★★★★
Centum

Centum Finans

5.000 – 500.000 kr
Eksempel eff.rente 18,62 %, 60 000 kr o/5 år
Totalt: 89 372 kr
★★★★★

Billig forbrukslån

Billig forbrukslån er blitt en favoritt blant nordmenn. Du kan låne en sum penger som du kan bruke på hva du vil, uten at det skal stilles en sikkerhet for noe. Forbrukslån er veldig populært og gir friheter til de som låner, nettopp fordi du kan bruke pengene på alt du ønsker. Det er mange ulike situasjoner hvor det kan være aktuelt å låne penger uten sikkerhet, og mange er glade for å ha denne muligheten.

Billig forbrukslån

Sammenligne forbrukslån

Mange har erfart at det ikke er enkelt å velge det riktige lånet. Men, det trenger faktisk ikke være så vanskelig. Det du kan gjøre er å benytte deg av våre tjenester.

Forbruker.net gir deg nyttige tips og har en oversikt over renter og gebyrer fra hver av de enkelte aktørene, slik at du lett kan sammenligne kostnader og finne det tilbudet som er best egnet til deg. Her vil du få presentert alle tilbudene som du lett kan bruke til å sammenligne. Dette vil spare deg for mye tid, jobb og sikrer deg de beste tilbudene.

Så en sammenligningstjeneste gir deg helt enkelt en komplett og oppdatert oversikt over alle lånetilbudene som finnes der ute. Når du først skal ut å ta opp et forbrukslån er dette definitivt en av de beste og mest lettvinte måten å gjøre det på.

Forbrukslån til en lavest mulig rente

Finn forbrukslån med lavest mulig rente ved å sammenligne de ulike tilbud som er på markedet. Du bør spesielt se på den effektive renten, men også alle andre kostnader, krav, lånebeløp og andre muligheter. Den renten du blir tilbudt sier noe om hvor mye du skal betale tilbake igjen på lånet.

Hva du kan bruke et forbrukslån på

Et forbrukslån kan du bruke på hva du vil, fordi det er et usikret lån. Det betyr i praksis, at du kan bruke de penge du låner på alt du selv vil. Det er ingen som stiller spørsmål med hva du bruker pengene på og det skiller seg veldig ut fra et ordinært lån. Et ordinært lån er gjerne øremerket en spesiell gjenstand, en bolig, en bil, eller lignende.
Det er også mulig å få forbrukslån i en ordinær bank, men de har gjerne strengere krav til søker og da er det mange som velger å låne hos et kredittselskap. Et kredittselskap har også den fordelen at låner slipper å involvere sin ordinære bank.
En god grunn til dette, er spesielt, at det ofte er mer tidkrevende å låne penger i en ordinær bank. Og det er heller ikke alle som kan tilby gode løsninger til sine kunder. Det er en grunn til at kredittselskapene har fått et solid fotfeste hos norske kunder, og vi kan bare spekulere i årsaken.