Kredittkort,Nyheter,Tips Publisert sep 2019

Kredittkort til å shoppe

Kredittkort

Hvis du elsker å shoppe så er det lurt å ha et billig kredittkort. Mange kredittkortselskaper har mange gode løsninger til kunder som elsker å shoppe og du kan få tilgang til unike tilbud, som kun er tilgjengelig til deres kunder. Shopping-glade kunder er ofte ute etter de best tilbud, og kan ikke få nok av, dem. Mange kredittkort har ikke bare unike rabatter, på utvalgte butikker, å tilby, men også cash-back bonus. En cash-back bonus gir deg penger tilbake når du drar kredittkortet innenfor ulike varegrupper. En vare gruppe kan for eksempel være shopping.

Hva er cash-back?

Cash-back gir deg penger igjen for hvert kjøp du foretar med kredittkortet, innen visse bransjer kredittselskapet har en avtale med. Flere dagligvareforretninger bruker samme prinsippet, hvor deres medlemmer får igjen penger, på slutten av måneden, hvis de viser frem medlemskortet ved kassen. Når du får cash-back i kredittkortet så fungerer det på samme måte, men her er du ikke begrenset til en spesiell butikk, fordi du får cash-back på en hel del produkter og forretninger.

Rabatter i kredittkortet

Mange kredittkortselskap har mange gode rabatter for deg som liker å shoppe. Du kan få unike tilbud, som kun gjelder for innehaveren av kredittkortet og du kan spare penger når du benytter kortet til å handle på utvalgte butikker. Ofte, vil disse avtalene forandres løpende, så du ikke er begrenset til akkurat de rabattene, som du får når du bestiller kredittkortet. Du kan faktisk dra nytte av rabattene uten at de sparte kronene forsvinner ut i renter senere. Det er litt avhengig av hvilken avtale du har i kredittkortet.

Legg igjen en kommentar

Utforsk mer

Relaterte artikler