Forbrukslån,Nyheter Publisert mai 2019

Rådene for deg som ønsker forbrukslån

Strømleverandør

Mange tror at det er negativt med ulike former for lån. Det er også mye snakk om at bankene er som et stort sluk når du først har tatt et lån. Dette er bare myter – så lenge du planlegger godt nok.

De fleste av oss har ikke oversikten, og vet kanskje ikke helt hvor de skal søke og finne de beste tilbudene. Forbruker.net gir deg både oversikt og råd på hvordan du kan få det beste ut av lånet ditt.

Hos oss får du nyttig informasjon på hva du trenger, artikler og praktiske råd og tips. Her finner du også inspirasjon for å gjøre de valgene som er best for deg. Det blir stadig mer vanlig for nordmenn å ta opp lån, men tilbudene er ulike. Vi bruker nesten 75 milliarder kroner hvert år på å pusse opp i hjemmet. Finn det rette tilbudet hos oss og start med jobben så fort som mulig.

Nedenfor vil vi gi deg de beste tipsene.

  1. Start alltid med å vurdere

Gjør det enkelt for deg selv. Vurder det du har selv, se på muligheter og sjekk ut hvor du får det beste tilbudet. Dersom du har en TV som begynner å ta kvelden om litt, kan et forbrukslån være tingen for deg. Det kan samtidig være en løsning med forbrukslån hvis du har mange utgifter som har kort frist. Dette kalles for refinansiering. Det kan du lese mer om her: Wikipedia – Refinansiering

  1. Ikke behov for sikkerhet

Det fine med forbrukslån er at du som regel låner uten sikkerhet. Det betyr at du ikke trenger å bekymre deg for å finne ut om du trenger å pantsette det ene eller det andre. Her kan du enkelt sammenligne tilbud på billig forbrukslån.

  1. Bruk det på det du vil

Tar du billån må du belage deg på at det kun er bil du skal bruke pengene på. Med forbrukslån har du fri tilgang på hva du selv ønsker å bruke pengene på. Kanskje du ønsker å pusse opp stua, kjøkkenet eller rett og slett reparere bilen med å kjøpe nye bildeler. Man bør her være oppmerksom på at det er noe høyere rente og dyrere hvis du velger å bruke forbrukslånet til å ta opp andre lån. Det er ikke å anbefale.

  1. Ulempen med forbrukslånet

Slik som alt annet er det alltid en ulempe med å låne penger man ikke har. Det betyr ikke at man ikke bør gjøre det. Det er bare viktig å passe på, slik at man ikke havner i en felle. Fellen kan være at man til slutt blir vandt til å låne penger at man til slutt havner i en sirkel hvor det kun går i lånte penger. Trenger du en spesifikk sum for å fikse noe, så er det smart å ta opp et lån. Trenger du det for å leve bedre, så bør andre tiltak vurderes først, slik at gjelden ikke blir større enn nødvendig.

  1. Høy rente

Pass også på at det er høyere rente på forbrukslån enn flere andre lånetyper. Det betyr at du først må vurdere når og hvordan du skal betale det tilbake. Dette punktet går innunder første punktet og det forrige du leste. Vurder og sammenlign din egen økonomi i fremtiden og hvor du får den beste renten.

Forbruker.net har den ultimate oversikten over banker og rentene. Hos oss kan du hele tiden se hvor du får den beste renten, det beste tilbudet og hvor mye det vil koste. Dette avhenger litt av deg når det gjelder jobbsituasjonen og inntekten din.

Lån det som er nødvendig – og ikke mer. Da blir din fremtid noe tryggere enn at du sitter med det berømte skjegget i postkassa noen måneder etter. Oversikt over banker finner du hos oss på vår forbrukslån side.

https://forbruker.net/forbrukslan/

Legg igjen en kommentar

Utforsk mer

Relaterte artikler