Forbrukslån,Nyheter,Tips Publisert aug 2019

Velge forbrukslån

Forbrukslån er en type lån du helst har i et lengre perspektiv. Et forbrukslån gir deg en forutsigbar nedbetalingsplan og (hvis du følger nedbetalingsplanen uten avvik) du vet når lånet er tilbakebetalt. Et forbrukslån har en noe høyere rente enn du vil få ved, for eksempel, et boliglån-. Årsaken til dette, er at du ikke behøver å stille noe som sikkerhet for å få låne pengene. Et typisk forbrukslån vil være uten noen som helst annen trygghet, for utlånsselskapet, enn underskriften din på lånedokumentene.

Velge riktig type lån

Når du skal låne penger er det viktig at du finner en type lån som passer for det behovet du har. Hva du skal bruke pengene til og hvordan du skal bruke pengene avgjør hvilken type lån du bør ta opp. Det kan være store forskjeller på renter, gebyrer og hvor lang tid du skal sitte med lånet. Med litt fornuftig planlegging kan du spare penger og få et lån du for nytte av.

Ja, det koster alltid penger å låne og det bør ikke være noen overraskelse for de fleste. Sett deg godt inn i betingelsene, uansett hvilket lån du tar opp, slik at du ikke behøver å betale mer enn du tror. Det skal være stor åpenhet rundt hvilke utgifter du vil få og det bør ikke være noe problem for deg å forutse hvor mye det vil koste deg i måneden.

Legg igjen en kommentar

Utforsk mer

Relaterte artikler